Λεβαδειακός (U19)

Ο Λεβαδειακός “χτύπησε” ταλεντάκι για την U19!

Ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή άνοδο για την καριέρα του, υπογράφοντας στον Λεβαδειακό.

Ο λόγος για τον Άγγελο Κοτσίνη, όπου θα φορέσει τη φανέλα της U19 του Λεβαδειακού.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας αποτελούσε βασικό κομμάτι της ενδεκάδας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων:

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την μετεγγραφή του αθλητή της ομάδας μας, Άγγελου Κοτσίνη, στην ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ο Άγγελος, ο οποίος είναι γεννημένος το 2007, ξεκίνησε από την ηλικία των εφτά ετών να αποτελεί μέλος των ακαδημιών μας και μέσα στα δέκα αυτά χρόνια που μεσολάβησαν πέρασε από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούσε βασικό στέλεχος του αντρικού τμήματος, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η ομάδα μας αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια που ακόμα ένα δικό της παιδί κάνει το επόμενο βήμα κυνηγώντας τα όνειρα του, ενώ για τον Άγγελο η μετεγγραφή αυτή αποτελεί επισφράγισμα της επιμονής και της προσπάθειάς του όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχόμαστε στον Άγγελο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και όλοι του οι στόχοι και τα όνειρα, στο ποδόσφαιρο και στην ζωή του να γίνουν πραγματικότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Εθνική U15!

Η Εθνική Ελλάδας U15 γνώρισε την ήττα με 6-2...

Ήττα στην πρεμιέρα με Ισπανία για την Εθνική!

Η Εθνική U15 ηττήθηκε 2-0 από την Ισπανία στην...

Στα ημιτελικά η Εθνική Ομάδα U15 – Απέκλεισε και την Γουινέα!

Η Εθνική U15 συνεχίζει να γράφει ιστορία στο FIFA...

“Σκόρπισε” την Αυστραλία στους… επτά ανέμους η Εθνική!

Η Εθνική U15 συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ