Τετάρτη, 30/07/25
Αστέρας Τρίπολης Ακαδημία

Με αλλαγές η Ακαδημία του Αστέρα – Έμπειροι προπονητές στους πάγκους!

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, έχοντας αλλαγές στους πάγκους και αρκετά σημαντικές.

Η Ακαδημία των Αρκάδων συνεχώς κάνει… άλματα στην ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών, πράγμα που φέρει μια μεγάλη ευθύνη στην διοίκηση, όσον αφορά την επιλογή προσώπων.

Φέτος ο κ. Χρήστος Νικολάου θα είναι ο Διοικητικός Διευθυντής των Ακαδημιών, έχοντας επιλεγεί ο κ. Άγγελος Χατζόπουλος για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Παράλληλα ο κ.Χατζόπουλος θα αναλάβει και την U19, την ώρα που στην U17 θα βρίσκεται ο κ.Στάικος Βεργέτης, έχοντας μεγάλη εμπειρία στους Αρκάδες.

Από την άλλη στην U15 δεν θα υπάρχει αλλαγή, με τον κ. Παπαζαφειρόπουλο να παραμένει στη θέση του και να ετοιμάζει την ομάδα του, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο κ. Χρήστος Νικολάου είναι ο Διοικητικός Διευθυντής των Ακαδημιών του ASTERAS AKTOR. Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Χατζόπουλος, ο οποίος θα είναι και ο προπονητής της ομάδας Κ19.

Ο κ. Χατζόπουλος διαθέτει δίπλωμα UEFA A Licence και έχει μεταξύ άλλων εργαστεί στις Ακαδημίες της Εθνικής ομάδας, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. ΔΗΛΩΣΗ: “Μετά την εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια, για εμένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση να έρθω σε μια Ακαδημία ελίτ, όπως αυτή του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Στόχος μου είναι να την ανταποδώσω και με πολλή δουλειά να συνεισφέρω κι εγώ από την πλευρά μου σε μια Ακαδημία που ήδη είναι επιτυχημένη. Η ευθύνη που έχουμε είναι πολύ μεγάλη και θα εργαστούμε με αφοσίωση και πολλή διάθεση”.

Γυμναστής στην ομάδα Κ19 αναλαμβάνει ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, τον οποίο επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο κ. Γιώργος Μανέλης, φυσικοθεραπευτής ο κ. Θεόδωρος Μελούδης και φροντιστής ο κ. Δημήτρης Τερζής. Η ομάδα Κ19 θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 14 Ιουλίου.

Προπονητής της ομάδας Κ17 αναλαμβάνει ο κ. Στάικος Βεργέτης. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο κ. Γρηγόρης Παναγιώταρος, προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος και φυσικοθεραπευτής ο κ. Θεόδωρος Σταματόπουλος. Η ομάδα Κ17 ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 28 Ιουλίου.

Προπονητής της ομάδας Κ15 παραμένει ο κ. Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος και γυμναστής αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Αραχωβίτης, με προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Γιώργο Γεωργακόπουλο και φυσικοθεραπευτή τον κ. Θεόδωρο Σταματόπουλο. Η ομάδα Κ15 ξεκινάει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 31 Ιουλίου.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες μας καλή επιτυχία τη νέα σεζόν και στα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άποψη

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει πάρει… μπροστά!

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ξαναβρεί τα... πατήματα του, ύστερα από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Φύσσας...
Λάρισα (Ακαδημία)

Αυτοί είναι οι προπονητές της Ακαδημίας της Λάρισας!

Η Λάρισα επέστρεψε ξανά στην πρώτη κατηγορία και ανακοίνωσε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Η Λάρισα προχώρησε σε...
ΠΑΟΚ

“Πιέζει” η Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε την πρώτη συνάντηση με την ομάδα του, για ανανέωση συμβολαίου, την ώρα που...
Βέλγιο

“Χαμός” για Τζόλη από… Ισπανία – Αγγλία!

Ο Χρήστος Τζόλης έχει βρει... την Ιθάκη του στην Μπριζ, με αποτέλεσμα να μπει στις λίστες των...
ΠΑΟΚ

Τσεκάρει νεαρό Φινλανδό ο ΠΑΟΚ για το κέντρο!

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο... μάτι τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, για να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Όπως αναφέρει...