Ολυμπιακός

Κακή κίνηση για Ολυμπιακό – Έδωσε τεράστιο ταλέντο του στη Νότιγχαμ!

Ο Ολυμπιακός έδωσε στην Νότιγχαμ Φόρεστ τον νεαρό ποδοσφαιριστή με μεταγραφή, όπως ενημέρωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομανό.

Ο λόγος για τον Λαμίν Σιλά, έναν δεινό σκόρερ της U19 του Ολυμπιακού, που θα μπορούσε να σταθεί στην πρώτη ομάδα και να σκοράρει κατά ριπάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο επιθετικός από την Γκάμπια αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Νησί, η οποία έχει μεγάλες προσδοκίες για τον ταλαντούχο στράικερ.

Ο Σιλά, που ξεχώρισε στην U19 των “ερυθρολεύκων” με 9 γκολ και 5 ασίστ σε 17 εμφανίσεις στη Super League U19, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας χάρη στις επιδόσεις του και ετοιμάζεται να ενταχθεί επίσημα στο ρόστερ της Φόρεστ.

Δείτε το ποστ του Ρομανό

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ