Βέλγιο

“Έδεσε” στο… Βέλγιο ο Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Βέλγους, ρίχνοντας… άγκυρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος έκανε… πράγματα και θαύματα στην πρώτη του σεζόν στο Βέλγιο, είδε συλλόγους όπως η Αταλάντα και η Σπόρτινγκ να τον βολιδοσκοπούν, ωστόσο τους “κόπηκε” η όρεξη με την ανανέωση.

Ο Χρήστος Τζόλης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Κλαμπ Μπριζ. Ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ επέκτεινε τη συνεργασία του με τη βελγική ομάδα για άλλον έναν χρόνο, αφού πλέον δεσμεύεται μαζί της μέχρι το 2029.

 

Σε 37 συμμετοχές ο Τζόλης μέτρησε 21 γκολ και 16 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όσο και στο κυνήγι του πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Μια κίνηση που έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, καθώς ο Τζόλης έχει αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ