Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Παναιτωλικός

Πήρε ταλέντο από τον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός και… “ζαχαρώνει” άλλα δυο!

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Λάμπρου Σμυρλή από τον ΠΑΟΚ, πριν λίγες ημέρες, ωστόσο… δεν σταματά εκεί.

Οι Αγρινιώτες είναι έτοιμοι να κινηθούν για άλλους δυο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του δικεφάλου του βορρά, θέλοντας να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στο στόχαστρο των “καναρινιών” φέρονται να βρίσκονται, σύμφωνα με το Sportime ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β’.

Ο Ταξιάρχης Φίλων (κεντρικός αμυντικός) και ο Κωνσταντίνος Γκούμας (επιτελικός μέσος).

Ο νεαρός Ταξιάρχης κατάφερε να σημειώσει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super Leauge 2, ενώ ο νεαρός Γκούμας 16 παιχνίδια, σκοράροντας και ένα γκολ.

Παράλληλα γίνεται λόγος και… για μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα δυο ταλέντα, από ακόμη δυο ομάδες της Super League, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί τα δυο μεγάλα του ταλέντα και να κρίνει με βάση το καλύτερο γι’ αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ