Ολυμπιακός

“Ο Ολυμπιακός ήταν το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα”!

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έστειλε το δικό του… αντίο στον Ολυμπιακό, μιλώντας μέσα από την καρδιά του.

Ο Έλληνας φορ ανέφερε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα και αυτό έγινε πραγματικότητα, ενώ τόνισε πως θα είναι πάτα υποστηρικτής του Ολυμπιακού.

Ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έδωσε την υπόσχεση να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι του με αυτούς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού.

Θέλω να σας γράψω με όλη μου την καρδιά, γιατί αυτή η απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μόλις μία σεζόν μετά το ξεκίνημά μου στο επαγγελματικό ταξίδι, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον σύλλογο που αγάπησα μεγαλώνοντας.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για εμένα. Ήταν το παιδικό μου όνειρο. Από τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο, ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα, να τιμήσω το έμβλημα, να κάνω την οικογένειά μου περήφανη. Και αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Είχα την τιμή να ζήσω στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Η κατάκτηση του UEFA Youth League, το να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει, τα γκολ σε μεγάλα ντέρμπι, η αίσθηση του Καραϊσκάκη, ο παλμός του κόσμου. Όλα αυτά με έκαναν καλύτερο ποδοσφαιριστή, αλλά κυρίως καλύτερο άνθρωπο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του, καθώς και όλους τους προπονητές και τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, από την ακαδημία έως και την πρώτη ομάδα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κόουτς Μεντιλίμπαρ για την καθοδήγηση και τις πολύτιμες εμπειρίες που μου προσέφερε στο ανώτατο επίπεδο.

Ξέρω ότι είμαι ακόμη στην αρχή. Έχω πολλά να μάθω, πολλά να ζήσω. Αλλά ό,τι και αν μου επιφυλάσσει το μέλλον, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα συνεχίσω να σας στηρίζω ως πιστός υποστηρικτής της ομάδας, με την ίδια αγάπη και περηφάνια που ένιωθα όταν φορούσα τη φανέλα.

Αυτό δεν είναι αντίο. Είναι ένα θα ξανασυναντηθούμε.

Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση, Χ. Κωστούλας”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

Νέος προπονητής ανακοινώθηκε στην U19 του Ολυμπιακού!

Οι αλλαγές στην ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Γερμανία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Απόστολος Παπαβασιλείου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ