Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας κινείται για… Ελληνόπουλο της Βέρντερ!

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τον Αλμύρα, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφή για την δεύτερη ομάδα του.

Η περίπτωση που φέρεται να είναι κοντά οι Αρκάδες είναι ο Σπύρος Αγγελίδης, ο τερματοφύλακας που ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης.

Ο ταλαντούχος κίπερ της Βέρντερ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου ξεχώρισε και πήρε μεταγραφή στους Γερμανούς, όπου έχει αφήσει θετικά σημάδια με τη δεύτερη ομάδα.

Στην πρώτη του χρονιά στην U19 του κλαμπ της Βρέμης έκανε 18 συμμετοχές, δύο εκ των οποίων με την δεύτερη ομάδα, κρατώντας τρεις φορές ανέπαφη την εστία του

Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ήρθε η κλήση του από την U21 της Ελλάδος, με την οποία έκανε δύο συμμετοχές. Ταυτόχρονα στην Βέρντερ προβιβάστηκε μόνιμα στην δεύτερη ομάδα με την οποία έκανε 27 συμμετοχές κρατώντας μόλις δύο φορές ανέπαφη την εστία του.

Όπως γίνεται γνωστό, ο νεαρός Έλληνας κίπερ είναι σε επαφές με τον Αστέρα και φέρεται να είναι κοντά στην μεταγραφή του, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από μέρα σε μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τρίτη από τη Λάρισα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-0,...

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Διπλό για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 4-1 της...

Νίκη για τον Άρη επί του Αστέρα!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, όπου επικράτησε με 1-0...

Ένα και… καλό για την U19 της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το ένα γκολ για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ