Επαγγελματίας ο Καινουργιάκης στον ΟΦΗ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην καριέρα του.

Ο Παύλος Καινουργιάκης ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του ΟΦΗ, ως… επαγγελματίας, όπου υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο.

Έχοντας ξεχωρίσει με την U19 του συλλόγου, ο ΟΦΗ αποφάσισε να του δείξει την εμπιστοσύνη του και να τον ετοιμάζει για την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Παύλος Καινουργιάκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ως το 2028.

Γεννημένος στις 06/03/2008, το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στον ΟΦΗ από την ακαδημία του Π.Ο. Ατσαλένιου σε ηλικία 11 ετών και εντάχθηκε στο τότε τμήμα Κ13 της ακαδημίας μας. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ13 (2019-20), Κ14 (2020-21), Κ15 (2021-22, 2022-23) και Κ17 (2023-24), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανήκε στο ρόστερ της Κ19.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται. Αποτελεί ανταμοιβή της προσπάθειας που έχω καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς την βοήθεια των προπονητών μου αλλά και την στήριξη της οικογένειας μου δεν θα τα είχα καταφέρει και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό! Θέλω να δουλεύω καθημερινά όλο και περισσότερο, να εξελίσσομαι διαρκώς με στόχο να καταφέρω να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ