Golden Boy

Τρια Ελληνόπουλα στους υποψήφιους για Golden Boy!

Βγήκαν οι υποψηφιότητες για το “Χρυσό Αγόρι” της χρονιάς και ανάμεσα τους υπάρχουν τρία νεαρά Ελληνόπουλα.

Τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy, που δημοσίευσε η Tuttosport.

Συγκεκριμένα, στην τελική επιλογή, εντοπίζονται οι Κωνσταντίνος Καρέτσας (Νο82), Μπάμπης Κωστούλας (Νο52) και Χρήστος Μουζακίτης (Νο23).

Τα δύο σπουδαία ταλέντα του Ολυμπιακού αλλά και το παιδί θαύμα της Γκενκ ανήκουν στη λίστα με τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως. Η επιλογή θα γίνει κατόπιν διαδικτυακής ψηφοφορίας από τους ανταποκριτές της Tuttosport παγκοσμίως.

Ο νικητής θα διαδεχτεί τον Λαμίν Γιαμάλ που κατέκτησε πέρσι το βραβείο, κάτι που σημαίνει πως φέτος έχει αποκλειστεί από τη διαδικασία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ