Η απόφαση για να επιστρέψει ξανά η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ δεν ήταν μια… γρήγορη, αλλά αρκετά δουλεμένη σαν σκέψη, αλλά και για το μέλλον της ίδιας της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει πέρυσι να σταματήσει τη λειτουργία της, ωστόσο φέτος, μετά από αρκετές συσκέψεις, η ομάδα θα επιστρέψει και θα ενταχθούν αρκετά ταλέντα.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε αρκετές φορές και αυτός φέρεται να έδωσε το “ΟΚ” για την επιστροφή της ομάδας, μιλώντας αρκετές φορές για τα οφέλη από την σύσταση της ξανά.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα παίξει τη νέα σεζόν, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής κοιτάζει την εξέλιξη των νεαρών παιδιών.
Ο Μεντιλίμπαρ δούλεψε αρκετά με τους Μουζακίτη και Κωστούλα και ξέρει πως η συνταγή είναι πετυχημένη, οπότε θέλει να το δουλέψει περισσότερο. Η Β’ Ομάδα θα προσφέρει μεγάλη εξέλιξη, κατά τον Ισπανό, στα ταλέντα, αλλά παράλληλα και να δίνεται χρόνος συμμετοχής στους “κομμένους” των αποστολών της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε να μην χάνεται η φόρμα τους.