Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός “τσεκάρει” 17χρονο Μαροκινό κίπερ!

Ένα ξένο μέσο συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον νεαρό τερματοφύλακα, όπου ετοιμάζεται για μεταγραφή το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον νεαρό τερματοφύλακα Σχουαΐμπ Μπελααρούς, όπου αγωνίζεται στην Ακαδημία AM Football, ομάδα της Καζαμπλάνκα.

Όπως έγινε γνωστό, το africafoot.com συνέδεσε το όνομα του Παναθηναϊκού με την περίπτωση του 17χρονου τερματοφύλακα.

Μάλιστα ο Μπελααρούς απασχολεί και τις ομάδες των Ραμπάτ, Μπερκάν και Αλκμάαρ, ωστόσο είναι ο βασικός κίπερ της Εθνικής Παίδων του Μαρόκου.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει

“H ακαδημία στην οποία ανήκει ο Μπελααρούς, θέλει να τον κρατήσει μέχρι αυτός να κλείσει τα 18 του χρόνια. Προτεραιότητα θα είναι ο νεαρός τερματοφύλακας να παίξει επαγγελματικά στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολο να μεταβιβάσει το συμβόλαιό του σε ομάδα του Μαρόκου, γιατί η Ακαδημία ευνοεί ξένους συλλόγους, για καθαρά αθλητικούς και όχι οικονομικούς λόγους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα “πράσινα” ταλέντα που ετοιμάζονται για προετοιμασία!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προετοιμασία της νέας σεζόν με...

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ