Παναθηναϊκός

Φέρνει πίσω… ταλέντο του ο Παναθηναϊκός και το παίρνει προετοιμασία!

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την… επόμενη ημέρα, εκεί που χρειάζεται λύσεις και αυτές ενδέχεται να έρθουν από δικά του παιδιά.

Το “Τριφύλλι”, φέτος, βασίστηκε σε… έτοιμες λύσεις και δεν έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, κάτι που μπορεί και να αλλάξει από τη νέα σεζόν.

Τουλάχιστον στην περίπτωση του νεαρού Γιώργο Κάτρη, όπου δόθηκε με δανεισμό στον Λεβαδειακό.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός να επιστρέψει το καλοκαίρι στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Με την αποχώρηση του Σένκεφελντ και τη διαφαινόμενη φυγή του Μάγκνουσον, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δύο στόπερ. Ο Κάτρης θα είναι ο ένας και παράλληλα θα δηλωθεί ως γηγενής στην ευρωπαϊκή λίστα, εκεί που εδώ και μια διετία το Τριφύλλι χάνει δύο θέσεις στην 25άδα, γιατί δεν έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ