Παναθηναϊκός

Φέρνει πίσω… ταλέντο του ο Παναθηναϊκός και το παίρνει προετοιμασία!

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την… επόμενη ημέρα, εκεί που χρειάζεται λύσεις και αυτές ενδέχεται να έρθουν από δικά του παιδιά.

Το “Τριφύλλι”, φέτος, βασίστηκε σε… έτοιμες λύσεις και δεν έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, κάτι που μπορεί και να αλλάξει από τη νέα σεζόν.

Τουλάχιστον στην περίπτωση του νεαρού Γιώργο Κάτρη, όπου δόθηκε με δανεισμό στον Λεβαδειακό.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός να επιστρέψει το καλοκαίρι στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Με την αποχώρηση του Σένκεφελντ και τη διαφαινόμενη φυγή του Μάγκνουσον, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δύο στόπερ. Ο Κάτρης θα είναι ο ένας και παράλληλα θα δηλωθεί ως γηγενής στην ευρωπαϊκή λίστα, εκεί που εδώ και μια διετία το Τριφύλλι χάνει δύο θέσεις στην 25άδα, γιατί δεν έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ