Λαμία (U17) - Ολυμπιακός (U17)

“Χ”αλάστηκε στη Λαμία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Λαμία με την ισοπαλία 2-2, στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League U17.

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τρικαλιώτης, ο οποίος μετά από ασίστ του Βενέτη νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, καθώς μόλις στο 46′ ο Λάνα έκανε το 0-2 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 72′ μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη η Λαμία κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καραπετσάκος κάνοντας το 1-2 και βάζοντας πάλι τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε νέο πέναλτι υπέρ της Λαμίας μετά από χέρι του Στεφανίδη και ο Λελεκίδης νίκησε τον Νικολαΐδη ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις των ομάδων

Λαμία: Μπρανής, Τσιγαρίδας, Σαρρής, Ντουβάς, Ρήγας, Πιτσίκας, Κατσαρός, Καραμέρης, Αυγερόπουλος, Διαμαντής, Καραπετσάκος.

Ολυμπιακός: Νικολαΐδης, Νουχάι, Καππάτος, Μωυσιάδης, Ποτουρίδης, Μπάνος (68′ Αβραμούλης), Βενέτης, Λάνα, Καλαϊτζίδης (58′ Μιχαηλίδης), Κότσαλος (58′ Στεφανίδης), Τρικαλιώτης (68′ Αντωνίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος στηρίζει τα ταλέντα του και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

Ο Ατρόμητος μιλά με πράξεις όταν έρχεται στο θέμα...

Ο Άρης πήρε ταλέντο της U19 του Πανσερραϊκού!

Ο Άρης εμπλουτίζει την U19 του με έναν νεαρό...

Η Μίλαν επένδυσε σε ταλέντο του Ολυμπιακού!

Η Μίλαν έστρεψε το βλέμμα της στην Ελλάδα και...

Ο Αστέρας Aktor ολοκληρώνει μεταγραφή από την Ακαδημία της ΑΕΚ!

Ο Αστέρας AKTOR κινείται έξυπνα στην αγορά.Σύμφωνα με αποκλειστικές...

Μέσα σε έναν χρόνο έκανε… επαγγελματίες 22 ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει δυναμικά στη θέση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ