Εθνική Νέων (U19)

Σοβαρός τραυματισμός στην Εθνική Νέων – Η ενημέρωση της ομάδας!

Από τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας αποχώρησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιον Πρίφτη, όπου αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας με τραυματισμό.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αποχώρησε από την Εθνική, έχοντας μεγάλη ατυχία.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Πανιώνιος ενημέρωσε ότι ο 17χρονος αμυντικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα επιστρέψει το φθινόπωρο, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση, με τους “κυανέρυθρους” να είναι στο πλευρό του.

“Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιον Πρίφτη, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ελλάδος Νέων Κ19.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου βρίσκεται στο πλευρό του, του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους ακόμα πιο δυνατός”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση”!

Η Εθνική Παίδων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση, εξασφαλίζοντας για...

“Κόλλησε” στην ισοπαλία η Εθνική με τη Σουηδία!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν,...

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ