ΠΑΟΚ Ακαδημία

“Πυρετός”… επαγγελματικών συμβολαίων στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων σε τέσσερα ταλέντα του, ενώ έχει και… συνέχεια.

Πρόσφατα ο “δικέφαλος του Βορρά” έδωσε τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια στους Κρομμύδα, Γκιόκα και Σούβλατζη, ενώ σήμερα πήρε… σειρά ο 16χρονος Αρετής.

Πρόκειται για δεκαέξαχρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε πριν από δύο χρόνια στον “Δικέφαλο του Βορρά” και πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα.

Όπως έγινε γνωστό, το αργότερο έως το Πάσχα αναμένεται να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια και άλλοι 7 νεαροί ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν ξεχωρίσει οι εκπρόσωποι της ομάδας και θέλουν να τους “δέσουν”, ενώ στο τέλος της σεζόν μία ακόμη “φουρνιά” νέων θα υπογράψουν συμβόλαια.

Μάλιστα το καλοκαίρι δεν θα είναι λίγα τα ταλέντα που θα ακολουθήσουν στην προετοιμασία, καθώς πρόκειται για μια ακόμη “Χρυσή” φουρνιά νεαρών, που ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει.

Μάλιστα σε όλα τα συμβόλαια των νεαρών δεν θα υπάρχουν ρήτρες αποδέσμευσης, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ