Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 2-1 της Καλλιθέας εντός έδρας, για την 25η αγωνιστική της Super League U19
Η ομάδα των Σερρών έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το γκολ των φιλοξενούμενων στο 15′ με τον Ορμενάι που του έδωσε το προβάδισμα.
Παράλληλα η ομάδα του Κώστα Παρθενίου θα μπορούσε να είχε βρει και άλλη φορά δίχτυα, χάνοντας μοναδικές στιγμές με τους Βασιλόπουλο, Ορμενάι και Ανοσίκε.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν διαφορετική, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 55′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλβάνου, που κέρδισε ο Τόλιος και κυνήγησε μέχρι τέλους το προβάδισμα.
Στο 90+3′ ο Αγοραστός με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Συνθέσεις των ομάδων
Πανσερραϊκός: Τσομπανίδης, Μαγής(46′ Φθενακης), Τριανταφύλλου, Καλιόγλου, Χάβος, Κοσμίδης(70′ Τσαγκαράκης), Γεωργουλάκης, Σαλβάνος(85′ Ελευθεριάδης), Τόλιος(85′ Κοσμόπουλος), Μαυρόπουλος(46′ Αγοραστός), Θεοφίλου(60′ Κωτίδης)
Καλλιθέα: Σακελλιάδης, Σειτανίδης, Σέχου, Οικονόμου, Αλεξίου, Μούσσας, Ορμενάι, Βασιλόπουλος, Τσολάκου, Ανοσίκε, Μαρνέζος
Αλλαγές: Ζούμπης, Ζησόπουλος, Πετρίδης, Μαρνέζος