Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ, για την 14η αγωνιστική της Super League U15.
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αφού στο 2′ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Κατσούδα και στο 8′ ο ΟΦΗ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τερζόπουλου.
Στο 23′, όμως, ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οικονομάκη που ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Τσαντήλα, και η ΑΕΚ αξιοποίησε στο δεύτερο μέρος την αριθμητική της υπεροχή.
Ο Κασίδης έκανε το 1-1 στο 45′ μετά από κόρνερ του Καττέ και στο 48′ έγινε το 2-1 μετά από σέντρα του Τερζόπουλου και κεφαλιά του Χατζόπουλου. Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό του αγώνα.
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Σταυρόπουλος, Μεργούπης, Τερζόπουλος, Χατζόπουλος, Καττές, Κατσούδας, Παπακώστας, Κασίδης, Τσαντήλας, Κώτης, Μπελιάς, Μάκος, Ασπιώτης.
Αλλαγές: Μάκος, Μούτσα, Μακρογαμβράκης, Μπελιάς, Σιόλας
ΟΦΗ: Ξυφανταράκης, Κογκάκης, Φιλάι, Κλωνάρης, Οικονομάκης, Παπαδάκης Γ. (70′ Καμπουράκης), Δρίμης (27′ Πλαΐτης), Τσαλπατούρος (50′ Βαρδουλάκης), Θωμάς, Χριστοδουλάκης (70′ Καμπανός), Πατραμάνης (50′ Πατεράκης)