Παναθηναϊκός

Πήρε… έντεκα ταλέντα στην πρώτη ομάδα ο Βιτόρια!

Ο Παναθηναϊκός είχε… έντεκα νεαρούς ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του, που πέρασαν από το “μάτι” του Βιτόρια.

Στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έχουν παραμείνει στο Κορωπί και ο Ρουί Βιτόρια τους έβαλε σε προσομοίωση αγώνα, πραγματοποιώντας ένα οικογενειακό δίτερμα.

Συγκεκριμένα, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι με τις Εθνικές τους ομάδες, ο Πορτογάλος προπονητής ανέβασε από την U19, προκειμένου να προπονηθούν με όσους έμειναν στο Κορωπί.

Ο λόγος για τους Μπρέγκου, Μπονόβα, Μαρκεζίνη, Καλοσκάμη, Χαντζάρα, Σκαρλατίδη, Τακεσιάν, Ουζουνίδη, Τερζή, Τρίκατζη και Καρούζο.

Ο Βιτόρια, σε εσωτερικό φιλικό που έγινε σήμερα στο Κορωπί, έβγαλε τα συμπεράσματα του και ξεχώρισε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενόψει και της καλοκαιρινής προετοιμασίας, που θα κληθούν σίγουρα κάποιες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της U17!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Αιγάλεω για τον επαναληπτικό...

Απέκτησε ταλέντο από τον Αστέρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από τον...

Ορίστηκε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 για ΠΑΟΚ και Άρη!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

“Εχει τεράστιο ταλέντο – Μακροπρόθεσμα θα είναι σημαντικός για εμάς”!

Ως ένα τεράστιο ταλέντο χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Κωστούλα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ