Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Εθνικές Ομάδες

Μεγάλη… μεταγραφή για τις μικρές Εθνικές Ομάδες – Τοπ όνομα αναλαμβάνει!

Οι μικρές Εθνικές ομάδες θα έχουν ακόμη ένα μεγάλο όνομα στις τάξεις της, ως Υπεύθυνο Ανάπτυξης.

Ο λόγος για τον πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Γιάννη Σαμαρά, όπου ετοιμάζεται να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης στα τμήματα υποδομής των Εθνικών ομάδων.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, λέγοντας πως η συμφωνία των δυο πλευρών έχει γίνει και ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Όπως έγινε γνωστό, η ΕΠΟ έχει φτάσει σε συμφωνία με μια ολλανδική εταιρία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη του ολλανδικού ποδοσφαιρικού μοντέλου και ο Γιάννης Σαμαράς αναμένεται να αναλάβει το παραπάνω πόστο.

Σκοπός της ΕΠΟ και των υπευθύνων είναι να εξελίξουν περισσότερο τα παιδιά, σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων και να δημιουργήσουν τους αστέρες του “αύριο” για την Εθνική Ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ