Εθνική Νέων (U19)

Ματσάρα με νικήτρια την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νέων επικράτησε 4-3 της Σερβίας στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Ελλάδας στους δύο αγώνες με τους Σέρβους (2-1 το πρώτο ματς) που εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Τσίγκα, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική, καθώς οι Σέρβοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και με τα γκολ των Μίλετιτς (10′), Μιλοσάβλιεβιτς (15′), Μάκεβιτς (42′) προηγήθηκαν 3-1.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Εθνική Ομάδα μείωσε στο με “δράστη” τον Σώκο στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική πίεσε περισσότερο, δημιούργησε αρκετές φάσεις και έφτασε στην ανατροπή χάρη στα γκολ των Παπανικόπουλου (61′), Κοσίδη (πεν. 72′) και διαφύλαξε το υπέρ της 4-3 μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η σύνθεση της Εθνικής

Κακαδιάρης, Τσιότας, Κοσίδης, Μπαταούλας, Τσίγκας, Μπώκος, Ελευθεριάδης, Χαρούπας, Σώκος, Βυρσοκινός, Φίλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χάμζα, Παπανικόπουλος, Κολοκοτρώνης, Σάντης, Ντούγκα, Ζέκα, Σαρρής, Βέργας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κωνσταντέλιας δεν… κοίταζε μεταγραφή – Η “ασφυκτική” πίεση που δέχθηκε!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να έρχονται τα...

Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο “Ντέλιας” με τη Ντόρτμουντ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο...

Ο Κωνσταντέλιας φέρνει… Ελληνόπουλο της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπαίνει...

Μεταγραφή από το… Άργος για την U19 του “Τίτορμου”!

Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Μακρής αποχωρεί από τον Αριστέα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ