Ολυμπιακός

Ήρθαν οι Ιταλοί για… Κωστούλα – Μουζακίτη!

Χαράλαμπος Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης έχουν μπει για τα… καλά στο “μάτι” των Ξένων, με τους Ιταλούς να βρίσκονται στο “Καραϊσκάκης” για να τον δουν από κοντά.

Σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport, σκάουτερ της Μίλαν παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπόντο/Γκλιμτ, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε Κωστούλα και Μουζακίτη.

Ο σκάουτ της Μίλαν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μόνο τον δεύτερο, o οποίος αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο του αγώνα. Ο Μπάμπης Κωστούλας αποκόμισε μυικό τραυματισμό στον πρώτο αγώνα με την Μπόντο Γκλιμτ και ως εκ τούτου έμεινε εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ.

Οι δυο τους έχουν εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή τους αξία τους τελευταίους μήνες, με το Tranfermarkt να κοστολογεί τον Κωστούλα 8 εκατ. ευρώ και τον Μουζακίτη 7,5 εκατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ