Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Ολυμπιακός (U19)

Η 22αδα του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το μεγάλο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ, για την προημιτελική φάση του UEFA Youth League.

Την πρόκρισή τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του UEFA Youth League, θα διεκδικήσουν οι νεαροί του Ολυμπιακού την Τρίτη (01/04, 17:00) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ.

Οι “ερυθρόλευκοι” την Κυριακή αναχώρησαν για την Αυστρία, ενόψει του αγώνα της Τρίτης και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση με την οποία θα ολοκληρώσουν και την προετοιμασία τους για το ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

 


Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης, Ρομέν Πιτό, συμπεριέλαβε στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στην Αυστρία ταξίδεψαν οι:

Έξαρχος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάνης, Φράγκος, Δάμα, Πρεκατές, Ρολάκης, Καρκατσάλης, Παναγάκος, Θεοδωρίδης, Παπακανέλλος, Λιατσικούρας, Φίλης, Τουφάκης, Λίγδας, Λάνα, Πνευμονίδης, Πλις, Κτενάς, Θεοδωρίδης, Γιουσούφ, Σιλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” και την Γεωργία η ταλαντούχα Εθνική Ελπίδων!

Η "τρομακτική" Εθνική ομάδα δεν... λέει να σταματήσει, πετυχαίνοντας...

Σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Λέγκια;

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πολωνούς,...

Για το… απόλυτο νικών η Εθνική κόντρα στη Γεωργία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς του 6ου προκριματικού...

Μάνατζερ στα 14; Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής εκπροσώπηση σε τόσο μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

Μια “γεύση” από… “Πράσινη” καθημερινότητα στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κάνει το δικό του... Day...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ