Παναθηναϊκός Ακαδημία

Για… μεγάλο όνομα κινείται η Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πατήσει σε… δοκιμασμένες λύσεις για την Ακαδημία του, έχοντας στοχεύσει στα “παλιά”.

Όπως έγραψε το NewsPao, ο Παναθηναϊκός εκτός από τις αλλαγές που θα κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις και στο εσωτερικό της διοίκησης αλλά και των Ακαδημιών του.

Ειδικότερα στις Ακαδημίες το βάρος που θα δοθεί, θα είναι μεγάλο και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν τους πιο ικανούς και κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να αναλάβουν πόστο και να τρέξουν ορισμένα πράγματα.

 


Συγκεκριμένα οι πράσινοι επιδιώκουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους έναν Διευθυντή Ακαδημιών, καθώς εδώ κι ένα χρόνο δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος σ’ αυτή τη θέση και σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday” είναι κοντά στο να το πετύχουν.

Ο άνθρωπος που υπάρχει στη λίστα και παίζει δυνατά, για ν’ αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος έχει δουλέψει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (2014-17, 2019-22) και παράλληλα υπήρξε στον συντονισμό ανάπτυξης όλων των μικρών εθνικών ομάδων.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι προ ετών ο Ελευθεριάδης είχε συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ξανά στο σύλλογο και, ίσως, αυτό το δεδομένο να παίξει το ρόλο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ