ΟΦΗ και Λαμία το πάλεψαν, ωστόσο έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League U19.
Η Λαμία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 13′, όταν ο Αποστόλου είχε καλή κεφαλιά από κοντά, από στημένη φάση του Ζαλόκωστα. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Γυφτομήτρος προσπάθησε να νικήσει τον Κάππα, αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στο ριμπάουντ ο Λιοπύρης δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ο ΟΦΗ έφτασε στο γκολ από σέντρα του Βιδιακάκη και τον Δάρλα να πιάνει μια… άπιαστη κεφαλιά για το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Λίγο πριν τη λήξη του ημίχρονου ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Σταυρόπουλος με διπλή προσπάθεια έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Καψαλιάρη.
Η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και το πέτυχε στο 78ο λεπτό με σουτ του Ζαλόκωστα, που κατάφερε να νικήσει τον Κάππα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι δυο κίπερ και οι άμυνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό 1-1 της αναμέτρησης.
Συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ: Κάππας, Βιδιαδάκης, Μπλίντο, Χαραλαμπάκης, Καινουργιάκης, Χνάρης, Τακάκης, Σταυρόπουλος, Αλβάρεζ, Δάρλας, Αδαμάκης
Αλλαγές: Νταγιά, Σωμαράκης, Συνολάκης, Κωστέας, Κούβδος
Λαμία: Καψαλιάρης, Μανισόγλου, Νικόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρόπουλος, Γυφτομήτρος, Τσέλα, Τσιάκας, Ζαλόκωστας, Αποστόλου, Λιοπύρης
Αλλαγές: Μενεγάτος, Τσιγαρίδας, Καρναβάς, Καποδίστριας, Σκαρλάτος