UEFA Youth League

Στη μάχη για… τον πρώτο “γκολτζή” ο Πνευμονίδης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει μπει δυνατά… στο σκοράρισμα και έχει αρχίσει το “κυνήγι” της κορυφής.

Ο Σταύρος Πνευμονίδης κατάφερε φέτος να βρει πέντε φορές δίχτυα στο UEFA Youth League, σε ισάριθμα παιχνίδια και έχει βάλει… πλώρη για κορυφή.

Η διαφορά από τον πρώτο είναι στα τρια γκολ, αλλά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλητή Ευρώπης δείχνει “άγριες” διαθέσεις.

 


Στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης βρίσκονται οι Σανγκαρέ της Παρί, Πονομαρένκο της Ντιναμό Κιέβου και Βέρχουνιγκ της Σάλτσμπουργκ με οχτώ τέρματα.

Ακολουθεί με επτά γκολ ο Βαρέλα της Μπενφίκα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Ζανσόνας της Ζαλγκίρις με έξι γκολ.

Για την ώρα ο Πνευμονίδης βρίσκεται στην δεκάδα των σκόρερ και ισοβαθμεί στα πέντε γκολ, ωστόσο η διοργάνωση έχει ακόμη… δρόμο και ο ταλαντούχος άσος όρεξη για σκοράρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

“Εξάστερη” εμφάνιση για την ΑΕΚ επί της Κηφισιάς!

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι και επικράτησε με 6-2...

Νίκη για Ολυμπιακό επί του Αστέρα στη Super League U15!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0...

Έριξε “τεσσάρα” στο Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων πήρε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ...

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ