Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Εθνική Γυναικών

Πρώτη προπόνηση ενόψει Σλοβενίας για την Εθνική!

Με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Γυναικών για τον εναρκτήριο αγώνα της στον 2ο όμιλο της League B του Women’s Nations League απέναντι στην Σλοβενία στο γήπεδο του ΟΦΗ (21/02, 16:30).

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας συμμετείχαν όλες οι ποδοσφαιρίστριες που έχουν κληθεί από τον κ. Κατηκαρίδη για τις αναμέτρησες με Σλοβενία και Τουρκία (Κων/πολη, 25/02, 17:30) στο πλαίσιο του Women’s Nations League.

Για μια ακόμη φορά, τα μέλη της Εθνικής Γυναικών εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται στο Ηράκλειο και θα αγωνιστούν εκεί, καθώς οι φίλαθλοι της Κρήτης έχουν δείξει έμπρακτα τη στήριξή τους στην Εθνική Ομάδα, και όλοι αναμένουν ανάλογη συμπαράσταση και στον αγώνα με τη Σλοβενία, στον οποίο η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

*Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα Ελλάδας-Σλοβενίας, θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ πλησίον της θύρας 9 του γηπέδου, από τις 15:30 έως την έναρξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ