Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα της Λαμίας, επικρατώντας με 2-0, για την 24η αγωνιστική της Super League U19.
Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου το Τριφύλλι άγγιξε δύο φορές το γκολ με τον Νταμπίζα στο 34′ και τον Μπόκο στο 38′, όμως το 45λεπτο έληξε ισόπαλο (0-0).
Ένα τρίλεπτο ξέσπασμα λίγο μετά την επανεκκίνηση του αγώνα, ήταν αρκετό για να οδηγήσει τους Πράσινους στο τρίποντο. Στο 51′ το σκορ άνοιξε με τον Τερζή, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα σέντραρε για τον Μπρέγκου που εκτέλεσε άψογα για το 0-2, σκοράροντας το όγδοο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του με σουτ του Μπρέγκου στο 65′ και δοκάρι του Τερζή στο 83′.
Συνθέσεις των ομάδων
Λαμία: Καψαλιάρης, Μανισόγλου, Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Πετρόπουλος, Κουτσώνας, Τσέλα, Γυφτομήτρος, Καρναβάς, Αποστόλου, Λιοπύρης.
Παναθηναϊκός: Μπονόβας, Χαντζάρας (79′ Καρούζος), Φικάι, Βύντρα, Καλοσκάμης, Πάνος (85′ Κωνσταντινίδης), Μαρκεζίνης (46′ Λιατίφης), Μπρέγκου, Μπόκος (70′ Τρίκατζης), Σώκος (46′ Τερζής), Νταμπίζας.