Η ΑΕΚ πέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου με σκορ 3-2, για την 23η αγωνιστική της Super League U19.
Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την ΑΕΚ που στο 8′ είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπέκου και στο 21′ έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Μπάτου. Ωστόσο, η ομάδα του Σοφιάν Σερφά συνέχισε να παίζει καλά και να πιέζει και έφτασε στην ανατροπή του σκορ μέσα σε ένα λεπτό.
Στο 39′, από κόρνερ του Παλαιολόγου και κεφαλιά του Δ. Παπαζήση που απέκρουσε με το χέρι αντίπαλος αμυντικός, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαζήσης για να ισοφαρίσει σε 1-1. Και στο 40′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από μπαλιά του Πρέκα.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ για τον Ατρόμητο (49′) με εκτέλεση πέναλτι του Λιόση, όμως ο αγώνας τελείωσε με σκορ 3-2 υπέρ της ΑΕΚ, αφού στο τελευταίο λεπτό ο Ελέζι έκανε τη σέντρα και ο Μπαουτίστα Αλβάρες έδωσε με ωραία κεφαλιά τη νίκη στην ομάδα της Ένωσης
Συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Μακρής, Σβίγκος (62′ Ελέζι) Τσαραμανίδης, Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Σελλάς, Πρέκας (80′ Αλβάρες) Παλαιολόγου, Μούτσα (65′ Γκάζι) Μπέκος (62′ Διαμαντόπουλος) Παπαζήσης Δ.
Ατρόμητος: Βελέντζας, Γκόλφης, Δουκάκης, Κορομηλάς, Δημοσθενιάδης, Κοπανίδης, Μπάτγος, Μπέης, Λιόσης, Κώτσης, Σαρηγιάννης
Αλλαγές: Κάλα, Χότζα, Πιζάνιας, Κότσι, Λοϊζίδης