ΠΑΟΚ

Και επίσημη η ανανέωση Μπαταούλα στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά κανονικά τον σχεδιασμό του και κρατά κάθε μεγάλο του ταλέντο, που θα μπορέσει να αποτελέσει το… μέλλον του συλλόγου.

Ο δικέφαλος του βορρά “έδεσε” τον 17χρονο Δημήτρη Μπαταούλα, ο οποίος πρωταγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ Β στην Super League 2, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το 2023, με τριετή ισχύ και πλέον επιβραβεύεται με ανανέωση. Σε λίγες μέρες δε, οπότε και θα ενηλικιωθεί, το συμβόλαιό του θα επεκταθεί εκ νέου έως το 2029.

Ο ύψους 1.91μ. Δημήτρης Μπαταούλας γεννήθηκε στις 14.03.2007 και ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 από τον Ατρόμητο Πτολεμαϊδας.

Ανήκει στην πρωταθλήτρια γενιά των 2007 του PAOK Academy, προωθήθηκε νωρίς στην U19 και από τον Ιανουάριο του 2025 θεωρείται βασικό μέλος και του ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο μετρά τρεις συμμετοχές (βασικός και τις τρεις) κι ένα γκολ.

Ήταν φυσικά, διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές και ήδη έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές στην Εθνική Νέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Μπαταούλα, έως τον Ιούνιο του 2028.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ