Εθνικές Ομάδες

Η ΕΠΟ είναι σε επαφές με συμπαίκτη του… Μέσι για την Εθνική!

Ένας… συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι με Ελληνικές ρίζες ετοιμάζεται να φορέσει το Εθνόσημο, όπως όλα δείχνουν.

Η ΕΠΟ ξεκίνησε τη διαδικασία προκειμένου ώστε ολοκληρωθεί η απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής του Άλεν Νόα Τζέιμς στην Εθνική Ελπίδων, ύστερα από εισήγηση του προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Άλεν Νόα Τζέιμς είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 2004 και έχει εκφράσει ήδη στον τεχνικό διευθυντής της Εθνικής, Δημήτρη Παπαδόπουλου την επιθυμία να αγωνιστεί στην Γαλανόλευκη, παρότι πέρασε απ’ όλα τα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων των ΗΠΑ, μετρώντας και 5 συμμετοχές με την U20.

Ο 20χρονος έχει γεννηθεί στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο έχει Ελληνική καταγωγή, έχοντας μάλιστα και Ελληνικό διαβατήριο εδώ και τρια χρόνια.

Για να ολοκληρωθεί πάντως η διαδικασία ένταξής του στην Εθνική, πιθανώς να χρειαστεί και η συγκατάθεση της FIFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και… δεύτερο “Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο της U19!

Ο Παναθηναϊκός έδεσε ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του....

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ