ΠΑΟΚ (U19)

Έδωσε με νέο συμβόλαιο ταλέντο του ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπαταούλα, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στην Τούμπα για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο Μπαταούλας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2029, ανανεώνοντας ουσιαστικά για συν τρια χρόνια από το προηγούμενο συμβόλαιο (έληγε το 2026).

Ο ταλαντούχος αμυντικός (γεννημένος στις 14/03/2007) φορά τη φανέλα της U19 και έχει εξαιρετική παρουσία στο γήπεδο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βλέπουν ακόμη έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και να θέλουν να τον ετοιμάσουν για την πρώτη ομάδα.

Το νέο συμβόλαιο δείχνει την εμπιστοσύνη στο ταλέντο του 17χρονου, αλλά και την θέληση του ΠΑΟΚ να συνεχίσει να επενδύει στην Ακαδημία, συνεχίζοντας το επιτυχημένο μοντέλων των τελευταίων ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ