ΑΕΚ (U17) - Αστέρας Τρίπολης (U17)

“Χ”ορταστική ματσάρα στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης!

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 2-2, στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Super League U17.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν να προηγούνται στο τέλος του με σκορ 1-0 από το πέναλτι που κέρδισε ο Κούπερ και εκτέλεσε ο Γκολφίνος στο 15′. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, αφού δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε και ο Αστέρας πίεσε για το γκολ. Το σκορ ανατράπηκε με δύο τέρματα από στημένες φάσεις στο 63′ από τον Τζιραλίδη και στο 69′ από τον Μανταζέλη.

Ωστόσο η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και κυνήγησε το γκολ μέχρι το τέλος. Στο 84′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσώμο, αλλά στο 86′ ο Σαββίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει έρθει η απόλυτη ανατροπή στο 95′, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα αντέδρασε αποτελεσματικά στο τετ α τετ με τον Ποριάζη.

Συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Ιωάννου, Αρβανιτάκης, Δελαπόρτας, Γεωργίου (89′ Στούμπος) Ποριάζης, Φασφαλής, Γκολφίνος, Κούπερ, Αλ Νασασίμπι, Σαββίδης, Τσώμος (85′ Κωσκολέτος)

Αστέρας Τρίπολης: Κριαράς, Μπάσδας, Τζιλιανίδης, Νίκου, Αργειτάκης, Μηνασίδης (70′ Κωνσταντόπουλος), Μαυρέλης (81′ Γεωργιάδης), Ζόγκου (70′ Άδαμος), Μανταζέλης, Αναστασόπουλος, Πιέρρος (88′ Λαμπρόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

“Εχει τεράστιο ταλέντο – Μακροπρόθεσμα θα είναι σημαντικός για εμάς”!

Ως ένα τεράστιο ταλέντο χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Κωστούλα ο...

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Ήταν 22 Απριλίου 2024, σαν Σήμερα, όταν ο Ολυμπιακός...

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 U17!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της...

Πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν μαθήματα αθλητισμού!

Τα ταλεντάκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν απλόχερα μαθήματα... ηθικής στους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ