Ολυμπιακός

Χαράλαμπος Κωστούλας: Ο νέος “Φιρμίνο” ή ο… νέος Μπατιστούτα;

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγινε αφιέρωμα από ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό μέσο, που έκανε λόγο για… νέο Μπατιστούτα.

Σε χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της, το Goal, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον νεαρό άσο του Ολυμπιακού και το ταλέντο του χαρακτηρίζοντάς τον -μάλιστα- ως… 17χρονο Μπατιστούτα.

Αυτό μάλιστα έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο:

“Γιατί ο 17χρονος “Μπαμπιστούτα” του Ολυμπιακού προσελκύει την προσοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης;”

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αφιερώματος, πέρα από μερικά βιογραφικά στοιχεία αλλά και ανάλυση του παιχνιδιού του Κωστούλα, γίνεται και μία σύγκριση με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο

 

“Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένας παίκτης που μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές θέσεις στη γραμμή κρούσης και απολαμβάνει τις μονομαχίες. Υπό αυτή την έννοια, έχει την ίδια κοψιά με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος αποτέλεσε μία καλτ φιγούρα της Λίβερπουλ μεταξύ 2015 και 2023”, τονίζει στη συνέχεια το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ