Κύπρος

Ποδοσφαιριστής U19 και προπονητής αλληλοκατηγορούνται για ξυλοδαρμό!

Σε καταγγελία στην Αστυνομία για επίθεση από προπονητή του προέβη 18χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας στη Λευκωσία, μετά από το τέλος του αγώνα της ομάδας του, για το πρωτάθλημα U19, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 του περασμένου Σαββάτου, ο 18χρονος μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας μαζί με τον πατέρα του και κατήγγειλε ότι ένας εκ των μελών της προπονητικής ομάδας, του επιτέθηκε και τον χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Από τον 18χρονο ζητήθηκε όπως επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός του και ακολούθως παρέδωσε την έκθεση στην Αστυνομία.

Την επόμενη μέρα, ο προπονητής που καταγγέλθηκε από τον 18χρονο μετέβη σε αστυνομικό σταθμό, όπου κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον παραπονούμενο και ακόμα ένα ποδοσφαιριστή κατά τον ίδιο χρόνο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και για τις δύο καταγγελίες που έχει ενώπιόν της.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον “μάγο” της στη Λα Μάσια!

Η Λα Μάσια δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.Την τελευταία...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Αλ Νάσρ του Ρονάλντο!

Σκοτεινά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Αλ Νασρ,...

Αποχώρησε νεαρός της U17 του ΟΦΗ για νέο προορισμό!

Ο ΠΟΑ Β' εμπλουτίζει το ρόστερ του με έναν...

Στο “έβερεστ” του Κόσμου η Εθνική Ομάδα Πόλο!

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου στο υδατοσφαίριση.Στον τελικό του...

Τέλος οι κεφαλιές για την Ακαδημία της Κόμο!

Η Κόμο έγινε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που απαγορεύει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ