Παρασκευή, 16/01/26
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026
Super League U19/U17/U15

Όρισε… εξ’ αναβολής αναμετρήσεις η Super League!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έχει ορίσει αναμετρήσεις, που δεν είχαν διεξαχθεί για να κλείσουν “εκκρεμότητες”.

Στα τρια πρωταθλήματα υποδομής, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν σε εξ’ αναβολής αναμετρήσεις, την ώρα που κάνει σέντρα και το Κύπελλο U19 (Διαβάστε εδώ).

Αύριο στο πρωτάθλημα της U19 θα κάνει σέντρα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, καθώς η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί στις αρχές Δεκέμβρη λόγω καιρικών φαινομένων. Το παιχνίδι θα κάνει σέντρα στις 13:00 και θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Λωλάς.

Το Σάββατο στις 11 Γενάρη θα διεξαχθεί και το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, για την 13η αγωνιστική της Super League U17, που είχε αναβληθεί για τον ίδιο λόγο. Η αναμέτρηση θα κάνει σέντρα στις 11:00 από το Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου.

Τέλος οι δυο ομάδες (σ.σ Άρης – ΑΕΚ) θα παίξουν και την 13η αγωνιστική της Super League U15, με την αναμέτρηση να ορίζεται για την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 11:00, από το ίδιο γήπεδο.

Κάπως έτσι κλείνουν οι αγωνιστικές στα τρια πρωταθλήματα, που είχαν αναβληθεί λόγω καιρικών φαινομένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για 17χρονο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου...

Μεταγραφή από την… Κρήτη για την U15 της ΑΕΚ!

Μεταγραφή για την U15 της ΑΕΚ, όπου απέκτησε νεαρό...

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον Μύθου!

Ο ΠΑΟΚ χτίζει ακόμη ένα ταλέντο και ο Ανέστης...

Ο ΠΑΟΚ παίρνει ταλέντο της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ