Λάρισα (U19)

Κάκιστη συμπεριφορά των γονέων στο παιχνίδι της U19 της Λάρισας!

Η κάκιστη συμπεριφορά των γονιών των νεαρών ποδοσφαιριστών δεν έμεινε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της ομάδας, που δεσμεύτηκε να διορθώσει την κατάσταση.

Οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 2-1, ωστόσο γονείς των νεαρών των “βυσσινί” μόνο σωστοί οικοδεσπότες δεν ήταν δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Νταβέλης δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την συμπεριφορά, αναφέροντας τα εξής:

“Nτρέπομαι προσωπικά για αυτά που είδα σήμερα και που διαδραματίστηκαν στο φιλόξενο γήπεδο του Δήμου Αγιάς, στον αγώνα των ακαδημιών Κ19 μεταξύ της ΑΕΛ και του Ηρακλή. Προφανώς κάποιοι Λαρισαίοι γονείς των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας, δυσκολεύονται να αποδεχτούν τον ορθό ρόλο του υποστηρικτικού γονέα στη ζωή ενός φέρελπι αθλητή και διεκδικούν με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του προβοκάτορα ή του δήθεν ποδοσφαιρικού παράγοντα.

Τα φαινόμενα αυτά πρέπει άμεσα να παταχθούν, αφενός για το καλό των παιδιών των ακαδημιών και αφετέρου για να μην βιώσουμε ποτέ ξανά ανάλογα αίσχη σαν τα σημερινά.Για το τελευταίο δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να απομονώσω ή να αποβάλλω τους αμετανόητους”.

Σίγουρα η διοίκηση της Λάρισας θα προχωρήσει σε μέτρα κατά των όσων χαλούν την εικόνα της ομάδας και πόσο μάλλον σε αναμετρήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αστέρας επισημοποίησε του Αλμύρα σε Σουηδική Ομάδα!

Ο Χρήστος Αλμύρας αποχωρεί από τον Αστέρα AKTOR και...

Ο ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να δανείσει μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεγάλο ταλέντο και ο ΠΑΟΚ...

Ξεκίνησε προετοιμασία η U19 του Παναθηναϊκού!

Νέο κεφάλαιο ξεκινά για την U19 του Παναθηναϊκού. Η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα νέο ταλεντάκι για την Ακαδημία του!

Ένα ακόμη ταλέντο από τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκει τον...

Με αλλαγές το οργανόγραμμα της “Πράσινης” Ακαδημίας!

Ένα χρόνο μετά την έναρξη του νέου αναπτυξιακού πλάνου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ