Γερμανία

Και η Μπράιτον για Τζίμα – Ρίχνει… ΠΟΛΛΑ στο τραπέζι!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βλέπει τους μνηστήρες να αυξάνονται και τα… εκατομμύρια να “πέφτουν”.

Μετά τα δημοσιεύματα που συνέδεαν το όνομα του Στέφανου Τζίμα με την Τσέλσι, αλλά και την Άιντραχτ, η Μπράιτον είναι η επόμενη ομάδα που φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον 19χρονο επιθετικό.

Οι “Γλάροι” σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Πετ Ο’ Ρούρκε θέλουν να αποκτήσουν τον Τζίμα και να τον φέρουν το καλοκαίρι στο AMEX.

Η Μπράιτον φημολογείται πως είναι πρόθυμη να επενδύσει έως και 23 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να… πείσει την Νυρεμβέργη να τον αποκτήσει. Να σημειώσουμε πως στο εξωτερικό θεωρούν δεδομένη την αγορά του νεαρού από τους Γερμανούς, που θα δώσουν τα 14.000.000 της ρήτρας στον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, διανύει μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Νυρεμβέργης στη Β’ κατηγορία Γερμανίας, έχοντας πετύχει συνολικά εννέα τέρματα και δύο ασίστ σε 15 παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

“Να καταργηθούν οι κόκκινες και οι ομάδες από μικρές πόλεις”!

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πάντα είχε...

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ