ΟΦΗ

Ιδανικό ντεμπούτο με… γκολ για τον νεαρό Φαϊτάκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα και σκόραρε, δηλώνοντας χαρούμενος για την εξέλιξη.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στην επίθεση του ΟΦΗ στη ρεβάνς με την Παναχαϊκή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και χρειάστηκε 13 λεπτά για να σκοράρει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ.

Ο ταλαντούχος Μανώλης Φαϊτάκης πλάσαρε τον αντίπαλο κίπερ, ωστόσο αυτός έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά με κεφαλιά σκόραρε το πρώτο του γκολ.

“Δεν έχει σημασία το ντεμπούτο μου αλλά η πρόκριση. Είμαι χαρούμενος για το γκολ και την συμμετοχή μου, όλα καλά”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Μίλαν Ράσταβατς δίνει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ο Μανώλης Φαϊτάκης συμπλήρωσε λέγοντας ότι: “Ο προπονητής προωθεί παιδιά από την ακαδημία, πρόκειται για ένα project που στηρίζεται από την ομάδα και πλέον βγαίνουν οι καρποί της δουλειάς”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για τον Ατρόμητο επί της Καλαμάτας!

Νίκη για τον Ατρόμητο, κόντρα στην Καλαμάτα με σκορ...

Έφυγε με νίκη από την Κηφισιά ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από την Κηφισιά,...

Εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ