ΟΦΗ

Δυο ταλεντάκια του ΟΦΗ προπονούνται με την πρώτη ομάδα!

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν με την φανέλα της U19 και έλαβαν κλήση για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα Μανώλης Χνάρης (γεννημένος στις 24/03/2008) και Κωνσταντίνος Λαγουδάκης (γεννημένος στις 15/01/2008) πήραν κλήση από τον Μίλαν Ράσταβατς για να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα.

Οι δυο νεαροί της U19 έχουν ξεχωρίσει και μετά από εισηγήσεις, ο προπονητής της πρώτης ομάδας ζήτησε να προπονούνται με τους “μεγάλους”, προκειμένου να αποκτήσουν άλλες εμπειρίες.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να τους δούμε σε αποστολή για το πρωτάθλημα, με τον Ράσταβατς να τους ετοιμάζει δειλά – δειλά για την πρώτη τους συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Ο Λαγουδάκης αγωνίζεται σαν δεξί μπακ και φέτος μετρά 10 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα των Κρητικών, ενώ ο Χνάρης παίζει στα χαφ και μετρά φέτος 14 συμμετοχές με δυο ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ