Τετάρτη, 19/02/25
Ολυμπιακός (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

“Χ”ορταστική ντερμπάρα στη Νίκαια!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σταμάτησαν το κοντέρ στο… 3-3, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League U15.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγιοβλασίτη μόλις στο 2ο λεπτό για το 1-0, παράβαση που καταλογίστηκε για χέρι μέσα στην περιοχή.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 6′ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε, όταν μετά από κόντρα και περίεργη πορεία της μπάλας, ο Καπράλος έκανε το 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πέρασε τον Πανσερραϊκό η U15 του Ολυμπιακού!

Πέντε λεπτά αργότερα στο 11′ η ομάδα του Τάσου Πάντου κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, καθώς μετά από πίεση ο Μούχαλης έκλεψε την μπάλα και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-1.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι άμεση και στο 22′ έπειτα από σέντρα του Ξύδια, ο Βυτινιώτης πλάσαρε στην κίνηση και σημείωσε το 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ένα και... καλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο!

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός αν και είχε παραχωρήσει αρκετά μέτρα στον Ολυμπιακό πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ, με τον Βυτινιώτη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Παροτσίδη και να κάνει το 2-3.

Στο 74′ ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν η άμυνα του Παναθηναϊκού ολιγώρησε και μετά από λάθος γύρισμα ο Ιωαννίδης πλάσαρε σωστά για το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Την "Χ"άλασε στον Ολυμπιακό ο Πανσερραϊκός!

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Βρεττάκος, Κόλτσα, Τσιάβος, Ζορμπάς, Δημόπουλος, Κοτρομαγιάς, Τσεβελέκος (67′ Λάμπρου), Αγιοβλασίτης, Σπυράκος (56′ Ιωαννίδης), Μούχαλης, Ζενελάι (72′ Καψιώτης).

Παναθηναϊκός: Βάσος, Πασβάντης, Νίκας, Τσόμος, Ξύδιας, Κουάλε, Βυτινιώτης (79′ Καντζιράκης), Νταμζί, Αναστασίου (62′ Καραμπαγλίδης), Κόκκινος, Καπράλος (48′ Παροτσίδης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (U19)

Ορίστηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Στούρμ Γκρατς!

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αυστριακή ομάδα ορίστηκε από την UEFA, με τους Πειραιώτες να θέλουν...
Εθνική Παίδων (U17)

Ηττήθηκε από την Κροατία η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε στο τρίτο παιχνίδι στην Κροατία, γνωρίζοντας την ήττα. Στον τρίτο της...
Ολυμπιακός

Τσεκάρουν τον… Τζολάκη οι γείτονες!

O νεαρός τερματοφύλακας με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και δεν είναι... μικρό. Όπως έγινε γνωστό,...
Super League 2 U17

Ο Πανιώνιος είναι ο πρωταθλητής της Super League 2...

Ο Πανιώνιος κατάφερε να γίνει ο πρώτος πρωταθλητής της νεοσύστατης διοργάνωσης, Super League 2 U17. Η ομάδα της...
Ισπανία

“Όλοι βλέπουν τι κάνει η La Liga στη Ρεάλ”!

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει... την διοργανώτρια αρχή και τα όσα κάνει στην ομάδα του. Η διαμάχη...