Γερμανία

Αποθεώθηκε ο Τζίμας και… γίνεται “χαμός”!

Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας εξελίσσεται σε… πρόσωπο αναφοράς για αρκετά μέσα ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά η Bild έκανε αναφορά στο ταλέντο του και το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει από ομάδες.

Η Γερμανική εφημερίδα βάζει κάτω τους επιθετικούς της Νυρεμβέργης και αξιολογεί έναν προς έναν. Ο Στέφανος Τζίμας παίρνει τον καλύτερο βαθμό από όλους με τον Έλληνα να παίρνει “1”

Το μικρό απόσπασμα της γερμανικής BILD για τον Τζίμα:

“Ο Έλληνας επιθετικός, που χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη Γερμανία, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του. Με οκτώ γκολ και δύο ασίστ, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ (με οψιόν αγοράς που ξεπερνά τα 18 εκατομμύρια ευρώ) έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο ανερχόμενες και περιζήτητες «μετοχές» στην ευρωπαϊκή αγορά. Βαθμός: 1”.

Παράλληλα έγινε λόγος και για τις ολες τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, με αποτέλεσμα να γίνει από τους… περιζήτητους της Ευρώπης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαίρι αξίας… 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι του 2026 μπήκε δυναμικά στα χρονικά του...

Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ U15!

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα εποχή στην κατηγορία των...

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ