Ολυμπιακός

Ξεκουράζει ταλέντα και… παίρνει άλλα ο Μεντιλίμπαρ στο Κύπελλο!

Έχει… κύπελλο μπροστά του ο Ολυμπιακός και ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να κάνει λίγο rotation.

Τα δυο μεγάλα πουλέν της ομάδας, Χαράλαμπος Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης φαίνεται πως θα ξεκουραστούν από αυτό το παιχνίδι με την Καλλιθέα, με τον Μεντιλίμπαρ να τους έχει “ξεζουμίσει” τον τελευταίο καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βέβαια ο Ισπανός προπονητής δεν έμεινε εκεί, αλλά έφερε νέα πρόσωπα στην αποστολή, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, Μπακούλας και Παπακανέλλος ετοιμάζονται για χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου, ωστόσο ο νεαρός Κωστούλας θα είναι στην αποστολή μαζί τους.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν οι:

Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Παπακανέλλος, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Κωστούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε… Double ο ΠΑΟΚ – Σήκωσε και το Κύπελλο U19!

Ο ΠΑΟΚ είναι και φέτος ο Κυπελλούχος στην κατηγορία...

Εντάσεις πριν τη σέντρα στο Αγρίνιο – Οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν νεαρούς του Άρη!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εντάσεις στο Αγρίνιο, λίγο πριν...

ΖΩΝΤΑΝΑ ο τελικός Κυπέλλου U19, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη!

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 έφτασε! ΠΑΟΚ και Άρης κυνηγούν...

Ο Ολυμπιακός πάει για μεταγραφή – έκπληξη από την Ίντερ Μαϊάμι!

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο... μάτι τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ...

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε δοκιμές για ταλέντα!

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε δοκιμές για νεαρούς ποδοσφαιριστές, με στόχο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ