Γερμανία

Προτείνουν τον Στέφανο Τζίμα για αντί – Κέιν!

Ο Στέφανος Τζίμας θα είναι ο καλύτερος για τη θέση του Χάρι Κέιν, όπως ανέφερε ένας… γνωστός της Μπάγερν.

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, που έχει οψιόν αγοράς στα 18 εκατομμύρια ευρώ, μετράει 8 γκολ και 2 ασίστ σε 15 συμμετοχές και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Τόσο, που ο Γιούργκεν Κόλερ τον υπέδειξε στην Μπάγερν Μονάχου ως ιδανική αλλαγή για τον Χάρι Κέιν.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του 18χρονου Έλληνα αστέρα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Νυρεμβέργη από τον ΠΑΟΚ.

“Ο Χάρι Κέιν είναι αναντικατάστατος όχι μόνο λόγω του κορυφαίου του ποσοστού στα γκολ, αλλά και λόγω της ικανότητάς του με την πλάτη στο γκολ. Λείπει όμως ένας παίκτης που θα είναι το back up του.

Θα συνιστούσα λοιπόν στους υπεύθυνους να ρίξουν μια ματιά στη Νυρεμβέργη. Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένας σπουδαίος επιθετικός με καλές κινήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

Ανησυχία για Καρέτσα στη Ντόρτμουντ!

Στιγμές αγωνίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η...

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ