Τρίτη, 09/09/25
Ισπανία

Ο Γιαμάλ έκανε δώρο στα παιδιά της Ακαδημίας με μια όμορφη αφιέρωση!

Ο Λαμιν Γιαμάλ προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, θέλοντας να “ανεβάσει’ τα παιδιά της Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα.

Ένα δώρο που τα παιδιά έλαβαν με μια αφιέρωση από τον νεαρό ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας, με αποτέλεσμα η είδηση να γίνει… Viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Γιαμάλ, όπως είναι γνωστό, συνεργάζεται με εταιρεία ακουστικών και προμοτάρει τα Beats τελευταίας γενιάς. Η εταιρεία αυτή, θέλοντας να ικανοποιήσει τον ποδοσφαιριστή, του ζήτησε να τους πει τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να τους κάνει δώρο ο Ισπανός.

Ο Γιαμάλ εξέπληξε τους πάντες, λέγοντας πως το δώρο αυτό καλύτερα να πάει στα παιδιά της Ακαδημίας, της Λα Μάσια.

Κάθε ζευγάρι ακουστικών συνοδευόταν από μία κάρτα υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Λαμίν, με μια απλή αλλά όμορφη αφιέρωση: “Για να απολαμβάνετε τη μουσική”.

Τα παιδιά στην Λα Μάσια δέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό το δώρο αυτό, ευχαριστώντας τον Γιαμάλ, με την Μπαρτσελόνα να δίνει τα εύσημα στον ποδοσφαιριστή της για αυτή την κίνηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ελπίδων (U21)

Απίστευτη Εθνική “διέλυσε” την Μάλτα στην πρεμιέρα!

Ιδανική πρεμιέρα στα προκριματικά του U21 EURO 2027 για την Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε 5-0 της...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Και το… “κερασάκι” ήρθε στο φινάλε – 5ο γκολ...

Η Εθνική μας ομάδα έφτασε και σε πέμπτο γκολ, λίγο πριν το φινάλε, ολοκληρώνοντας μια τρομερή εμφάνιση. Λίγο...
Εθνική Ελπίδων (U21)

“Μαγεία” από την Εθνική και… άλλα δυο γκολ (4-0)!

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να βρει άλλα δυο γκολ κόντρα στη Μάλτα, κάνοντας το σκορ 4-0. Η...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Τρομερή λόμπα του Κούτσια και… 2-0 η Ελπίδων!

Η Εθνική ομάδα έχει πάρει το προβάδισμα, πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με δυο τέρματα. Η αρχή...
Εθνική Ελπίδων (U21)

“Κέρασε”… άρρωστη γκολάρα τη Μάλτα ο Πνευμονίδης!

Ο ταλαντούχος άσος της Εθνικής Ελπίδων έδωσε... ρεσιτάλ με ένα ωραίο γκολ, κόντρα στη Μάλτα. Ο Σταύρος Πνευμονίδης...