Αγγλία

Ο Άρνολντ θέλει μόνο Ρεάλ Μαδρίτης και… το λέει!

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ θέλει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ενημερώσει την ομάδα του.

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις της Λίβερπουλ, άπαντες έβλεπαν στον Άρνολντ τον αρχηγό του μέλλοντος. Άλλωστε, είναι ήδη δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν πάρει φέτος αρκετά διαφορετική τροπή.

Ο Άγγλος αστέρας μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και το τελευταίο διάστημα είχε επαφές τόσο με τη διοίκηση των “κόκκινων” για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, όσο και με τη διοίκηση των Μαδριλένων, η οποία προσπαθούσε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ισπανία.

Η Marca αναφέρουν ότι ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έχει ήδη ενημερώσει τους διοικούντες της Λίβερπουλ πως επιθυμεί να αγωνιστεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτό αποτελεί όνειρο ζωής.

Ο διεθνής αμυντικός θεωρεί πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και Champions League, ώστε να πάει την καριέρα του σε άλλο επίπεδο.

Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο επισημαίνει ότι πλέον οι «κόκκινοι» βρίσκονται μπροστά σ’ ένα δίλημμα. Να συζητήσουν με τη Ρεάλ τον Ιανουάριο για μια πιθανή πώληση ή να χάσουν τον Άρνολντ στο… τζάμπα το καλοκαίρι. Μια πάγια τακτική των Μαδριλένων, όπως έγινε στις περιπτώσεις των Μπαπέ, Αλάμπα και Ρούντιγκερ, όπου άπαντες μεταγράφηκαν στη “βασίλισσα” ως ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

Ορίστηκε η ημέρα και η έδρα του τελικού της Super League 2 U17!

Έχει πλέον ημερομηνία, έδρα και τηλεοπτικό κανάλι ο μεγάλος...

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ