Κυριακή, 31/08/25
UEFA Youth League

“Καθάρισε” την Τρέντσιν και προκρίθηκε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της Σλοβακικής Τρέντσιν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Ο Πνευμονίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, σκοράροντας δις. Στο 20ο λεπτό ήταν εκείνος που έτρεξε στον κενό χώρο για να γίνει αποδέκτης της λόμπας και να γράψει το 1-0 με χαμηλό πλασέ, ενώ, στο 42’ είχε δώσει νέο προβάδισμα στον Ολυμπιακό έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ταϊγιέ.

Οι Σλοβάκοι είχαν ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό με τον Σουλεϊμάν, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Γιουσούφ, όταν πλάσαρε ιδανικά από πάσα του Αλαφάκη, για να έρθει στη συνέχεια ο δεύτερος και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης, Πρεκατές, Παναγάκος, Δάμα, Αλαφάκης (69′ Ρολάκης), Λιατσικούρας (77′ Πλις), Μπακούλας, Πνευμονίδης (69′ Λίγδας), Παπακανέλλος (64′ Τουφάκης), Γιουσούφ (77′ Τζαμάλης).

Δείτε τα γκολ

 








ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΕΚ (U19) - Αστέρας Aktor (U19)

Πρώτο τρίποντο της σεζόν για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν, επικρατώντας με 2-0 του...
Λάρισα (U19) - Κηφισιά (U19)

Ματσάρα με νικήτρια τη Λάρισα στην πρεμιέρα!

Η Λάρισα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 3-2, στην πρεμιέρα της Super League...
ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε μεγάλο ταλέντο του – Τον “έδεσε”...

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανανέωση συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο λόγος για τον...
ΠΑΟΚ (U19) - Ατρόμητος (U19)

Ματσάρα… τεσσάρων αστέρων στη Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη για τη νέα σεζόν, επικρατώντας με 3-1 του Ατρομήτου, στην...
UEFA Youth League

Ολυμπιακός: Με την πρώτη έμαθε και… η U19 αντιπάλους...

Η U19 του Ολυμπιακού έμαθε τους αντιπάλους της, για το Youth League, εκεί που το πρόγραμμα... ακολουθεί...