UEFA Youth League

“Καθάρισε” την Τρέντσιν και προκρίθηκε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της Σλοβακικής Τρέντσιν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Ο Πνευμονίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, σκοράροντας δις. Στο 20ο λεπτό ήταν εκείνος που έτρεξε στον κενό χώρο για να γίνει αποδέκτης της λόμπας και να γράψει το 1-0 με χαμηλό πλασέ, ενώ, στο 42’ είχε δώσει νέο προβάδισμα στον Ολυμπιακό έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ταϊγιέ.

Οι Σλοβάκοι είχαν ισοφαρίσει στο 25ο λεπτό με τον Σουλεϊμάν, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Γιουσούφ, όταν πλάσαρε ιδανικά από πάσα του Αλαφάκη, για να έρθει στη συνέχεια ο δεύτερος και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης, Πρεκατές, Παναγάκος, Δάμα, Αλαφάκης (69′ Ρολάκης), Λιατσικούρας (77′ Πλις), Μπακούλας, Πνευμονίδης (69′ Λίγδας), Παπακανέλλος (64′ Τουφάκης), Γιουσούφ (77′ Τζαμάλης).

Δείτε τα γκολ

 








ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ