Γερμανία

Η Νυρεμβέργη πάει για… μεγάλο “κόλπο” με τον Τζίμα!

Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας έχει φέρει… τρέλα στην ομάδα της Νυρεμβέργης, που βλέπουν μια μεγάλη μεταγραφή μπροστά τους.

Η γερμανική ιστοσελίδα “Bild” ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Στέφανος Τζίμας έχει εντυπωσιάσει με την φανέλα της Νυρεμβέργης έχοντας σκοράρει επτά γκολ και δώσει δύο ασίστ σε 13 ματς, στα οποία έχει αγωνιστεί συνολικά για περισσότερα από 850 λεπτά, με την γερμανική ομάδα να έχει μπει σε σοβαρές σκέψεις να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι την οψιόν των 18 εκατ. ευρώ που έχει στην συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

 


Σύμφωνα μάλιστα, με ένα σενάριο του δημοσιεύματος η γερμανική ομάδα είναι πιθανό να αγοράσει τα δικαιώματα του 19χρονου στράικερ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου στη συνέχεια να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα, αλλά να τον διατηρήσει στις τάξεις της ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Γερμανοί φέρεται πως… έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να τον αποκτήσουν, με τις επόμενες ημέρες να είναι κρίσιμες για το μέλλον του νεαρού παιχταρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει στο… CAS ο Ολυμπιακός για Κωστούλα – Δεν δέχεται την απόφαση της ΕΠΟ!

Η υπόθεση Μπάμπη Κωστούλα αποκτά νέα διάσταση, αυτή τη...

Πιθανή η επιστροφή του Τζίμα στην Ελλάδα!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

“Να καταργηθούν οι κόκκινες και οι ομάδες από μικρές πόλεις”!

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πάντα είχε...

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ