Τετάρτη, 28/01/26
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026
Αστέρας Τρίπολης

Τι γίνεται με τα ταλέντα στον Αστέρα;

Βγάζει σταθερά ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης. Μόνο που οι περισσότεροι δεν έχουν την απαιτούμενη στήριξη στη Super League 1.

Όλα κυλούν ομαλά μέχρι να φτάσουν οι ταλαντούχοι παίκτες στην πρώτη ομάδα. Μετά ως δια μαγείας οι ευκαιρίες στερεύουν. Το έργο το είδαν και άλλοι στο παρελθόν. Γιώργος Κανελλόπουλος και Γιώργος Αντζουλάς είναι μόνο δύο από τα παραδείγματα. Γιάννης Χριστόπουλος ένα ακόμη.

Υπάρχει και η φουρνιά που ανέδειξε ο Άκης Μάντζιος. Εκείνος έβαλε τους Γιώργο Κωστέα, Γιώργο Προύντζο και Νίκο Ζουγλή. Οι δύο πρώτοι βολοδέρνουν στην ομάδα Β’. Έστω και εάν ο πρώτος εξ αυτών είχε δείξει αρκετά καλά στοιχεία.

Ο Ζουγλής είναι με διαφορά από όλους τους προαναφερθέντες ο πιο ταλαντούχος. Ο 21χρονος είναι σταθερά μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Οι εμφανίσεις του καλλιέργησαν προσδοκίες. Πέρυσι πάνω από 30 ματς (σ.σ.: ούτε το 1/4 ως βασικός), μηδέν εις το πηλίκο όμως σε γκολ!

Φέτος ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην απόλυση του Κλοντ Μακελελέ σύμφωνα με τον περίγυρο ήταν η έλλειψη στήριξης. Μόνο και έκτοτε δεν έχουν αλλάξει πολλά. Ο Ζουγλής δεν παίρνει τις ευκαιρίες που θα ήθελε για να βρει ρυθμό. Σε τέτοιο βαθμό που έφτασε να πάει στην ομάδα Β’ για να ξεσκουριάσει.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η χρησιμότητα των φιλικών προετοιμασίας στις Ακαδημίες!

Στις ηλικίες U14 έως U19, τα φιλικά προετοιμασίας δεν...

Ξανά για τον… Πράτες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου...

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσιλιγγίρη!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Γιάννη Τσιλιγγίρη,...

Έκανε σέντρα στο Τολό το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Εθνικής!

Η "σέντρα" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ