UEFA Youth League

Όρθιος στην Σλοβακία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Σλοβακία, παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1 από την Τρέντσιν.

Οι δύο ομάδες πλέον, θα κληθούν να λύσουν τις…διαφορές τους σε δύο εβδομάδες (11/12) στο Ρέντη, με στόχο την πρόκριση στα Playoffs του UEFA Youth League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με το μακρινό σουτ του Αντάμκοβιτς να περνάει άουτ.

Η συνέχεια άνηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο για τα επόμενα λεπτά έχοντας μάλιστα τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 11’ ο Σιλά μετά από εξαιρετική πάσα του Αλαφάκη δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 22’ ο Μπακούλας εκτέλεσε φάουλ, ο Καρκατσάλης έκανε κεφαλιά πάσα στον Πρεκατέ με τον τελευταίο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ ήρθε και η μεγαλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού για το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Μπακούλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρεκατές έπιασε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας της Τρέντσιν έκανε σπουδαία επέμβαση.

Στο 36’ οι Σλοβάκοι κατάφεραν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να ανοίξουν το σκορ, με τον Χαγιόβσκι να εκμεταλλεύεται την κάθετη του Σουλειμάν και να πλασάρει σωστά για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως το γκολ που σημείωσε ο Μικουλάι στο 48’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Παπακανέλλου και γύρισμα η μπάλα έφτασε στον Πνευμονίδη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε σκληρό με τις δύο ομάδες να έχουν από μια σπουδαία ευκαιρία.

Η Τρέντσιν στο 70’ απείλησε με τον Μικουλάι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ λίγο αργότερα στο 72’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλαφάκη ο Καρκατσάλης δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Συνθέσεις των ομάδων

Τρέντσιν: Χουντόκ, Ράγκαν, Ζίσκα, Σαμουέλ, Μποκάι, Χαγιόβσκι, Φιάλα, Αντάμκοβιτς (90’ Σλόβακ), Σουλειμάν (78’ Καπούς), Στράκα, Μικουλάι.

Ολυμπιακός: Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος, Καρκατσάλης, Πρεκατές, Αλαφάκης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (78’ Τουφάκης), Σιλά (46’ Γιουσούφ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικός Κυπέλλου U19: Η πιθανή ημερομηνία και η έδρα!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για...

Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Γερμανία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στον 6ο προκριματικό...

Ήττα για την Εθνική Νέων από τη Γερμανία!

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην -πάντα-...

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ